Osud s křídly

Osud s křídly

Anotace: Bolí mě, že i ta láska je pomíjivá

Kradmoucí dech se vytrácí.
Snažíš se, všude kolem moře.
Ostrov se pokoušíš zhlédnoz..Bolest,past,nářeky však jsou.
Lodi příď se kácí k zemi
tady nejsou Smrti vzešlí.
Hni kostrou bolestivou, BĚŽ!!!!
pluj dál ke svému cíly!
Odemykáš dveře, které tu nejsou.
Ve smrti snaž se navrátit.
TOLIK bolesti vyvrhnout.
Skrývá se štěstí snad?
EXISTUJE?
Vrátíš se nad hladinu temného moře.
Zkouškou si však neprošel.
Útrapy a bezvěrnost tě otopí.
V ten čas příjdou, musíš čekat!
NEČEKEJ !!!!!!
Autor hitaschi, 18.01.2010
Přečteno 417x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

imho - pomijivé je všechno, co podléha času a hmotě ...všechno co má nějaký začátek ... a naštěstí i smutek je pomíjivý

14.10.2010 12:51:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí