Odjels

Odjels

Anotace: Naco mi jsou jiní, když já chci TEBE ?

Tak moc bych chtěla vidět jeho oči,
tak moc mi chybí jeho smích.
odjel..
já dál čekám, že do dveří mích vkročí,
Nemilovat.Prý je to hřích?

Chtěla jsem držet jeho ruku a nepustit,
toužila jsem hřát se v jeho náruči.
odjel..
i sních na severním pólu bych nechala rozpustit,
jen pro jeho srdce, co mému, lásku poručí.

Kdyby se vrátil
já za to dala bych celý svět.
Kdyby se vrátil...
roztál by mi v srdci led..
Autor BlackAngel, 18.01.2010
Přečteno 320x
Tipy 2
Poslední tipující: susana načeva, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí