Tak..

Tak..

Anotace: .

Tak už vím, že nejde v noci
tišit bolest a ten pocit,
že jsem sama a ty sám,
že sis se mnou zas jen hrál.

Tak už vím, že nemůžu sama,
vítat s úsměvem krásná rána,
když každé ráno vstávám s bolestí,
žádná schůdná cesta, samá rozcestí.

Tak zas cítím prázdné dlaně,
když nikdo neuchopí za ně.
S úsměvem a slůvkem milým,
již je konec těmto chvílím.

Tak už vím jak bolí zrada,
ostrá kudla na má záda.
Proč jsi zradil a krutý byl,
toho,kdo pro tebe dýchal a žil.
Autor Piitulka, 18.01.2010
Přečteno 346x
Tipy 9
Poslední tipující: ilona, jedam, Bíša, Psavec, Giginka, Prdelka10
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Básnička plná bolesti...neboj, ono zas bude líp..moc Ti to přeju =)

19.01.2010 15:07:00 | Giginka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí