Ironie lásky

Ironie lásky

Anotace: až když se to člověku stane, může říct jaký to je podraz...

V restauračním zařízení se scházeli vždy potají
a pod stolem si hladili dlaně.
Něžné pohledy do očí netají,
jistě krásný pohled to býval na ně.

Nesmělost ustupuje milenecké touze
a mezi nimi právě přeskočil plamen.
Stačilo by jedno slovo pouze,
však to je úrazu kámen.

Oba by to vážně chtěli,
rady si však neví,
mají jedno společné
a proto jim teď tečou nervy.

Proč je tomu tak, jistě se teď budete ptát.
Odpověď je prostá,
ta slečna je mou dívkou,
ten chlapec je můj kamarád…
Autor Kutty, 19.01.2010
Přečteno 363x
Tipy 4
Poslední tipující: Churry, Giginka, 6thSun
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí