Jak se budí princezny

Jak se budí princezny

Anotace: Závan jara ...

Sbírka: Pel z křídel motýlích

Jaro proklouzlo mezi knoflíčky tvé halenky
a odhalilo bílá místa zimou ukrytá,
odlož už ,dívko, konečně své panenky
a poznej vůni lásky, co do kůry stromů zůstává vrytá.

Už znějí chorály z hrdélek ptačích,
to jaro repuje – už zase jsem tu ...
a láska se lehce vznáší na obláčcích
a do široka rozhrnuje chladného studu plentu.

Rozhoď své vlasy vánku vstříc,
ať oči zasype ti slunce zlatým pelem,
zkus tiše, ale opravdu tiše, jaru šeptem říct,
že miluješ a že cítíš se zas skvěle.
Autor Ladaro, 19.01.2010
Přečteno 527x
Tipy 2
Poslední tipující: Giginka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná básnička!=o) Už aby to jaro u nás bylo..=)

19.01.2010 12:43:00 | Giginka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí