První sníh

První sníh

Anotace: Když oblohou proletují první vločky...

Sbírka: Pel z křídel motýlích

Proletuje první sníh –
mhouříš oči jak předoucí kotě
a tvář si necháš něžně hladit
tančícími drahokamy vloček.

Na řasách už máš závoj,
závoj ze stříbrných pozdravů vánočního času
a zakalené krůpěje perel tajícího sněhu
smyslně stékají po tvé šíji.

Jen na chvíli být jednou z těch vloček,
chladivými rty se žíznivě dotknout rozpáleného čela,
a pak se dlouze opíjet tvou podmanivou vůní,
a měnit se pomaloučku v prosté „nic“ s vědomím, že dotýkám se tebe …

A všude kolem proletuje první sníh…….
Autor Ladaro, 19.01.2010
Přečteno 473x
Tipy 6
Poslední tipující: Frr, Mbonita, Giginka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Líbezné,nádherné...Toužící...Snivé...

02.05.2018 12:27:46 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí