Láska

Láska

Anotace: láska nemusí bejt jen k osobě

tak už mi dej svojí lásku
neber tohle jak nadsázku
je to láska opravdová
vždy se za ní všechno schová

jak to vždycky jenom vzplane
řikáš mi můj mladý pane
sem jen a jen tvoje slečna
vonava a krásná slična

ubalíš mě do papírku
a rozšíříš svojí sbírku
svojí sbírku plnou smíchu
když ukážu svojí pýchu

budeš lítat či utíkat
možná třeba smíchy kýchat
ale budeš pln radosti
neuvidíš ve mě kosti
Autor ostuda lidstva, 19.01.2010
Přečteno 392x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí