Šílená

Šílená

Anotace: asi už optavdu

A možná sem šílená

A možná mám jen strach

Tak odpuste

Že milovala jsem

Já netušíc

Že láska je ten vrah



A možná jsem se zbláznila

A snad i hloupá holka byla

Tak nezlobte se

Že jsem se jenom chránila

Když do srdce

Já vás si všechny vryla
Autor BlackAngel, 19.01.2010
Přečteno 380x
Tipy 6
Poslední tipující: susana načeva, Okřídlená Lištička, Bíša, Zefi, Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí