Tvůj malý průvodčí

Tvůj malý průvodčí

Anotace: Ty jsi můj vláček, Ty jsi má pevnina, Ty jsi mé moře, všechno co začíná, Ty jsi má louka, Ty jsi můj květ, čmelák na louce plný máků, Ty jsi má duha, barevnej svět, ta cesta hezká ku oblakům.

Jsi moje štěstí, když je mi smutno,
jsi můj smích, když křičím do světa,
jsi moje všechno, víc než je nutno,
a já Tvůj malý poeta.

Jsi moje teplo, když hřejou mě Tvé dlaně,
jsi můj mráz, když studí do očí,
jsi moje všechno, na co vzpomeneš si,
a já Tvůj malý průvodčí.

Jsi moje trať, když toulám se loukou,
jsi můj strom, když lezu do oblak,
jsi moje všechno, co se nedá koupit,
tak se mi lásko brzy vrať.

Zas melodie zazní do světa,
zas štastný bude malý poeta,
zas teplo bude a mráz neštípat do očí,
zas šťastný bude vlak a jeho malý průvodčí.
Autor grázlík, 05.12.2005
Přečteno 354x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dík za podporu. Jsem poslední dobou nějak mimo...

12.12.2005 16:00:00 | ona

Moc pěkná básnička. A vidíš, zase všichni jen chválí! :-)

06.12.2005 10:51:00 | ona

A mě nezbývá, než opět závidět, že můžeš psáto tato krásná slova pro kohosi. Je to za 100.

05.12.2005 23:02:00 | Blazius

Líbí, jsi krásná duše! Mít Tě tak blíž

05.12.2005 21:50:00 | slamtron

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí