Mému doprovodu

Mému doprovodu

Anotace: Každodenní ..

Sžírána nekonečnou kyselinou
přežívám,
a dny dál vztekle plynou
dobíhám
jeden za druhým a šestý za sedmým
počítám setkání
s někým dost nevšedním,
aby stál za víc než dva groše.
Setkání na skráni,
pokání… ha ha
Na šikmé ploše vnímám jen ploše
ale klidně počkám! Hm, na koho.
Když Ty a štěstí jste už pryč
a spavý-hravý-dravý chtíč
nemají na skladě.
Co je mi do toho?
Mně, snící princezně
příkazy k úhradě
roztrhám vítězně
a stejně se nevyhnu žahavým bolestem
- na cestě
za milováním
jsou mým stálým doprovodem.
Autor Trinity666, 19.01.2010
Přečteno 247x
Tipy 4
Poslední tipující: ilona, susana načeva, Lioness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí