to vše, jsi pro mě jen ty.

to vše, jsi pro mě jen ty.

Anotace: Říká se, že láska udělá básníka z každého.. Tak to zkouším... Dejte vědět jestli je na tom něco pravdy...

To, co vytvoří ptáci když vzletí,
slzy, co stékají po tvé pleti.
Hlas, jenž mluví pohádkovou řečí,
píseň, která symbolem lásky je ti.
Západ slunce i jas měsíce,
jen kvůli tobě, bych žil život jepice.
Snad i poslední cigareta...
dokonce i ta nejrozsáhlejší věta.
Ubohé cíle i nepřekonatelné mety,
to vše, jsi pro mě lásko jen ty.
Autor Eponit, 19.01.2010
Přečteno 556x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí