Zrádná

Zrádná

Anotace: Nejsi to TY?

ZRÁDNÁ

V mysli její je jen vášeň
v očích touha po něčem
co se pro ni snaží krásně
nebezpečně vylézt ven

Prudce dýchá, oči klopíc
ústa mlčí - zvážněla
v ruce svoje jeho chopíc
skoro by tu omdlela

Šaty, boty, vše co měla
dávno už jí s těla vzal
a tam, kde bývá vyprodáno
jeden chtíč u kraje stál

Vešel dovnitř za vzdychání
chtěl jí platit valutou
ale potem až se topil
zaplatila pokutou

Osaměla v jeho rukách
osaměla v obětí
po té chvíli den se protáh
protáhl se do noci

Jedny ústa a dvě hlavy
jak jenom si povídají
a ruce se chvějíce
mají v nich svá nejvíce

Moc má jenom její krása
tělo jako bílá laň
svými rtíky umí napsat
na tvé tělo věčný klam

Proto nevyslov jí pravdu
a zůstaň tu stát
nechtěj jí víru
nechtěj jí naději brát

Pro mě už se léky nečiň
už se nijak nevyléčím
z krásy, z lásky, co je v ní
už se trápím mnoho dní

Není pro mě, dávno vím
její pohled studený
a pro nikoho nezáří
její úsměv ve tváři

Kam půjde tam půjdu za ní
od svítání do svítání
Autor slamtron, 05.12.2005
Přečteno 284x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí