malé noční zamyšlení

malé noční zamyšlení

Anotace: ..!..(-.-)..!..

Ráno padnout únavou,
večer je slz záplavou.
Den obětuji vzpomínání,
podvečer zase naříkání.

Takhle žít se nedá.
Žaludek se mi zvedá,
když přemýšlím co bude.
Kde jsi můj osude?

Krčíš se někde v koutě,
smutkem stále cpou tě.
Ukaž, že jsi přejeden,
daruj mi s ní jeden den.
Autor Nomad, 19.01.2010
Přečteno 395x
Tipy 1
Poslední tipující: tato22
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

http://liter.cz/Uvahy/272550-view.aspx

24.01.2010 20:00:00 | pamp_elka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí