...když se měsíc usmívá...

...když se měsíc usmívá...

Anotace: ...na dobrou noc, mé lásce...

Sbírka: Byla jsem zamilovaná

Tak jak se měsíc na nebi usmívá,
tak je můj úsměv povadlý,
že se mnou tu dneska nebývá,
ten koho já ráda mám
a komu já vše co mám,
hned a navždy, ráda dám... :-*
Měsíc si cestuje po kraji
a mé slzy už k zemi padají,
že políbit na dobrou noc tě nesmím
a všechno co bych chtěla,
o tom jen sním...
Tak na dálku ti alespoň políbení posílám
a jdu do své postýlky,
neb pomalu usínám...
Chtěla bych,
abys mě čekal v ní,
abych tvůj úsměv viděla,
až se rozední...
I tak ale šťastná jsem,
protože mám tebe
a ty jsi všechno,
co já jsem...
MILUJI TĚ...
Autor PrincessTerinka, 19.01.2010
Přečteno 428x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí