Já vím, že spíš

Já vím, že spíš

Lásenko moje,
já vím že spíš,
že svoje sladné sníčky sníš,
však očka moje,
nechtějí se zavříti,
když vědí,
že nemohou s tebou býti,
jsem jak malá,
já vím,
jenomže o tvé lásce já sním,
bez tebe smutno je mi,
ty jsi to nejvzásnější na Zemi.
Lásko má,
to tvá přítomnost mi chybí,
je jedno mi,
kolik o ní jiných stojí lidí,
jsem sobecká,
že chci tě jen pro sebe mít,
jenomže,s nikým jiným já nedokážu a nechci už jít.
Líbám tě miláčku a prosím o odpuštění,
ale věř,
že jiného takového už na světě není!
Ty jediný mi stojíš za všecičko co mám,
co znám,
co existuje,
jen tvoje láska chci,
by byla moje...
MILUJI TĚ... :-*
Autor PrincessTerinka, 20.01.2010
Přečteno 523x
Tipy 2
Poslední tipující: Pythonissa__
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mluvíš mi z duše...
St! Moc pěkně napsáno...

20.01.2010 13:21:00 | Pythonissa__

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí