Miluju tě

Miluju tě

Anotace: Pro lucinku...

Když východ slunce jak láska ozáří muj den,
já poprvé nechci snít dále svůj sen,
protože skutečnost, ty, je krásnější.

A když to teplo zaplaví mou duši
jsem myslí s tebou.
Neboť láska naše hřeje víc než tisíc sluncí
a je krásnější než všechny východy a západy.
Naše láska je mou životní silou.

Je tou co mne každé ráno vyhání z postele.
Je energií co mi nedá v noci spát.
Je důvodem proč se směji i mračím.
Je mi vším.

Je poslední hvězdou na zataženém nebi,
kopretinou na louce plné jetelu.
Je pohlazením v davu slepých lidí.

Ač haněna je mi vším.
Ač tak často odsuzována je mi vším.
Jsi mi vším...

Miluju tě...
Autor Myff, 05.12.2005
Přečteno 998x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře

ach jak hřejivé a líbezné

25.03.2019 23:28:59 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA

já ti taky miluju lásko!!!!!:-)

10.02.2006 19:30:00 | airelle

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí