Platonická láska

Platonická láska

Anotace: .

Její dlouhý nohy
odrážely světla lamp
šel jsem za ní
procházela zastrčenejma uličkama
pod hvězdama půlnoci

měl jsem jí na dosah
stačilo natáhnout ruku
dotknout se její duše, uvidět její tvář
a snad ucejtit něhu

došla ke dveřím svýho domu
a já se zastavil kousek od ní.
Otočila klíčem v zámku...
A řekla: ,Dál už nesmíš, slyšíš?
Autor Tecka 2, 20.01.2010
Přečteno 323x
Tipy 9
Poslední tipující: Bíša, Psavec, hašlerka, Michelll, Hazentla, efeeez, 6thSun
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Možná čekala něžné přemlouvání.

20.01.2010 23:14:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí