Se začátečníkem

Se začátečníkem

Anotace: =X..

Kde plane oheň,
oči jsou rudé,
taky jsou zlaté,
a taky jsou všude.

Kde víří vítr,
vlas splývá tmavý,
vlaje a leskne se,
vítr je hravý.

Kde však lidi se ničí,
polibků je třeba,
avšak všichni jen křičí,
ale nikdo jej nedá!
Autor Jammie Spark, 20.01.2010
Přečteno 318x
Tipy 1
Poslední tipující: Michelll
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí