Básnička pro velmi osamělé ženy

Básnička pro velmi osamělé ženy

Anotace: Tak strašně by chtěly milovat...

.
Když už jsi dlouho zamčená v temném sklepě
A sama už nechceš zůstat ani malou chvilku
A někdo na chodníku prostrčil oknem ruku,
......................................aby Ti byl blíže


Já vím, proč ne a ne tu ruku pustit
Neboj se ničeho, rychle začni hledat pilku
Jen jestli můžeš, snažně prosím
......................................začni
.........................................raději
............................................řezat
...............................................mříže
.
Autor RobertCZ, 20.01.2010
Přečteno 338x
Tipy 3
Poslední tipující: Žqáry, susana načeva
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí