Básnička pro ženy, co se nedávno rozvedly nebo rozešly

Básnička pro ženy, co se nedávno rozvedly nebo rozešly

Anotace: Dá se to přežít... když se člověk snaží...

.
Za každý rozvod, za každý rozchod, za každý konec
Vyfásneš vždy pěknou pálku - u soudu koukaš si na boty
Tak to máš!
Nepodmíněně a v nejvyšší nápravný skupině
.........Rok dva tři samoty

Zapomeň na lítost, výčitky, slzy, na pilku v chlebu
Nečekej na zázrak, zvykej si - z cely máš ponorku
Už to smaž!
Teď je tvým hlavním zážitkem každý den hodina
.........Procházky na dvorku

Je čas na knížky, na bříšní tance - křížovky umíš?
Cvičení, kámošky a psaní básní život ti zachrání
Jen se snaž!
A pak třeba půlku trestu ti odpustí
.........Za dobré chování
.
Autor RobertCZ, 20.01.2010
Přečteno 333x
Tipy 6
Poslední tipující: Žqáry, janewe, susana načeva, Ejí
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí