Posledni řádek.....

Posledni řádek.....

Anotace: Tolik mě chybíš má lásko chtěl bych vrátit čas jenže to už není možné

Poslední řádky ti píšu,
na rozloučenou,když ty
sbohem si mi dala,
a mě tu nechala.

Proč ptám se proč,
přestala jsi mě milovat
co jsem ti udělal zlého,
že tvá láska ke mě vyprchala.

Čas řeklas že čas vše vylečí,
jenže já ted cítím jen bolest a soužení.
Proč proč jsi tak krutá,
když vidíš jak mé srdce nad
tvou strátou puká.

Jseš jako kus ledu jako
ledová socha bez emocí a citu.
Autor Davael, 20.01.2010
Přečteno 397x
Tipy 3
Poslední tipující: susana načeva, danaska, Nomad
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mám radu: piš pěkné básničky nějaké jiné, která si to víc zaslouží.

21.01.2010 16:12:00 | danaska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí