Miláčku....

Miláčku....

Anotace: Láska,myslím ta opravdová vám vážně změní život.

Miláčku jsem ráda, že si myslíš, že nejsem nějakou nickou! Já si Tě strašně moc vážím a jsi mou jedinou láskou, která mi zamotala i změnila celý můj život. Nechci Tě nikdy ztratit, ale vše záleží jen na Tobě. Já jsem nikdy nemilovala! Ale Tebe rozhodně miluji! Jsi má jediná láska, kterou jsem poznala díky Tobě - děkuji.
Autor Rebelka21, 21.01.2010
Přečteno 767x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí