Stále hoří(m) (Renátce)

Stále hoří(m) (Renátce)

Anotace: jak hořel,hoří,bude hořet svícen-mé SRDCE k ní

Něžné a tiše zde stála,

s hedvábným dotykem krupěje se mi smála.

bez kapky,bez lásky v pocitech mě dlouho hřála,

až pak náhle se zvučností můj svícen hrála.

sta dnů,sta nocí má srdce štěstím plesala,

když jen já nevěděl aby tobě se láska opětovala.

marné mé snahy-nechť další svícen byl zapálen,

v ten okamžik můj černotou a smutkem zahalen.

šly dny,šly noci,

já s tebou před jevištěm seděti moci.

sedíme před jevištěm,sedíme dál,

můj svícen štěstím pooplál.

kde je těch konců,kdy zhasneme?

chtít tvůj svícen marné - je.
Autor Frenky_dlouhan, 21.01.2010
Přečteno 320x
Tipy 4
Poslední tipující: dream in emptiness, enigman, PANGÁSIUS
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nic neni marne, musis jen chtit.. a nadeje umira posledni, to snad vis.. pekna =)

21.02.2010 00:58:00 | dream in emptiness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí