Básnička pro paní Lenku Filipovou na důkaz toho, že jsem strašný puntičkář

Básnička pro paní Lenku Filipovou na důkaz toho, že jsem strašný puntičkář

Anotace: Umělci by neměli používat slova, kterým nerozumí...

.
Milá paní Filipová
Už dvacet let na to myslím,
Že jak jste byla jiná
Tak náhle jiná
Zamilovaná
A jak ten okamžik trval celý světelný rok,
Že to je blbost
Protože světelný rok
Je vzdálenost
A ne čas

Správně použití by bylo
Například
Má láska je tři světelné roky daleko
Což by znamenalo,
Že je někde v prázdným nic
Tak na půlcestě k Proxima Centauri
Kdyby jste Vy byla na Zemi
Samozřejmě
Ve vesmíru je to jenom tady za rohem
Vždyť to není ani jeden parsek

Parsek si vysvětlíme příště
Milá pani Filipová
.
Autor RobertCZ, 22.01.2010
Přečteno 421x
Tipy 4
Poslední tipující: janewe, Danushka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Obhájce Lenky Filipové: "... a víš, že čas není...?" ;-D

26.01.2010 13:30:00 | Žqáry

no vidis, me to dodnes nenapadlo

26.01.2010 00:35:00 | janewe

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí