Nikdy

Nikdy

Anotace: .

Nikdy jsi mě nemiloval,
lásku mou jen hrstmi bral.
Z lásky mé jsi profitoval
a do očí mi lhal.

Nikdy ta tvá slova lásky
nemluvila ze srdce tvého.
A to říkám bez nadsázky,
že využil jsi toho mého-tak zamilovaného.

Nikdy tvoje oči modré
nemluvily upřímně.
Byly to jen plány podlé,
když prosil jsi "miluj mě".

Nikdy ruce co hladily,
neříkaly "mám tě rád".
Pohlazením plným falše
chtěl jsi mě k sobě připoutat.

Ale jedno je však pravda,
nechal jsi mi hodně.
Bolest-slzy-žal.
Konečně teď cítím,
jak moc jsi miloval.
Autor Piitulka, 22.01.2010
Přečteno 348x
Tipy 11
Poslední tipující: ilona, jedam, Psavec, Nomad, JR, Bíša, kleopatra.sedma, Skalsky Pavel
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nesouhlas s kleopatrou, slzy nech téct. I takoví "partneři" jsou potřeba. ST

22.01.2010 17:48:00 | JR

Takovej za slzy nestojí!!!

22.01.2010 10:37:00 | kleopatra.sedma

Hezká, i když smutná

22.01.2010 09:49:00 | Skalsky Pavel

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí