Milovat

Milovat

Anotace: Co to vlastně láska je?..

Láska, že je pouhý klam?
Vždyť já Tě tolik ráda mám!
Výměnný obchod stává se z hlubokého citu,
přečti si můj dopis, těch několik listů.

Milovat znamená dávat vše,
drobnosti neřešit, žádné velké pře.
Milovat znamená být tu stále pro Tebe,
pomáhat Ti, dostat se potom do nebe.

Milovat znamená mít pro koho žít,
být s ním, ale i nechat odejít.
Milovat znamená odmítnutí pochopit,
spálit mosty, loď mezi námi potopit.
Autor Danushka, 22.01.2010
Přečteno 410x
Tipy 4
Poslední tipující: Rejha, Bíša, Denael
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Milovat, znamená vzdát se všeho,
milovat, znamená jít přes mrtvoly
a vraždit s tichou něhou.
Vždyť slova jsou jen odumřelé stvoly.

09.08.2010 16:44:00 | Rejha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí