...chutě...

...chutě...

Anotace: ...někde jsem našla začátek, upravila si jej a dopracovala, omlouvám s epůvodní autorce, za znevážení jejího díla, ale DĚKUJI za pomoc...

Sbírka: Byla jsem zamilovaná

Mam chut te drzet za ruku,
mam chut te libat na krku,
mam chut se s tebou smat,
mam chut dnes s tebou usínat.
Mam chut si s tebou povidat
a celou noc jen prolibat,
pak lechtivá chvilka,
nočni košilka,
tenká peřinka,
propletené ruce,
hlasy, co znějí tiše
a dívka, co v tvé náruči sotva dýše...
Milačku,
co mě to zase napadá,
takhle to dopadá,
když myslim jen na tebe,
koukám na nebe
a spát mám jít sama.
Jsi tak blizko a stejně tak daleko,
dnes jestě budu snít,
zitra tě však budu chtít...
Autor PrincessTerinka, 22.01.2010
Přečteno 521x
Tipy 3
Poslední tipující: susana načeva, Pythonissa__
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí