Ráno

Ráno

Anotace: jiná...

Nechal jsem postel jenom tak
Neustlanou
Voní mi dál jen Tebou
Poslední zbytky touhy poházené do všech stran
Batistové nic skrývající světlo unavené žárovky
Stejně marně jako dřív zakrývalo Tebe
Prý na památku
Láska Tvůj nedopitý pohár sladkých slz
Dávno v něm roztály ledy
Když ráno řekla jsi
Dík s bohem
A naposledy
Autor kroužek, 23.01.2010
Přečteno 348x
Tipy 39
Poslední tipující: Zefi, jita.1965, Kapka, Jiparo, susana načeva, Mbonita, floreciente, enigman, TetaKazi, Holis, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí