Pro mou bezcharakterní svini

Pro mou bezcharakterní svini

Anotace: nadpis mluví za vše.

Pro mou bezcharakterní svini


Ach! jak milovala jsem její lživá slova
jak věřit jsem mohla něčemu, jako jsi ty?
*au* urvala kus srdce, *au* teď znova!
TRUSalko, vyhráváš 1:0, za podlé city.


Dostává Oskara za herecký výkon roku
Pravda ztrácí se v jejím lživém slov toku

Další zápas? Satanudík, již nikdy se nekonal
Neslyšela hlas, co k upřímnosti jednou jí vyzíval
Jak srdce má nečisté, tak z ní se jen hniloba line
Ano z tebe, ty bezcharakterní svině!




© Thank´s for all the shit that you do.
Autor Apocalypso, 23.01.2010
Přečteno 329x
Tipy 3
Poslední tipující: Metcheque, Barpob
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zajímavá forma.... a vlastně i obsah

02.11.2010 01:21:00 | Metcheque

tip za obsah..

11.04.2010 20:04:00 | Barpob

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí