Zamilovanost

Zamilovanost

Anotace: :)

Přepadávám přes okraj
do propasti plné lásky
je to nebe, je to ráj
žít po boku jedné krásky.

Hlavu nesu v oblacích
dotýkám se vesmíru
žiju jako v zázracích
všeho je až nad míru.

Je to sen nebo přání
iluze co stoupá z mysli
nikde jinde nemám stání
člověk je tak náhle čistý.

Žádné chmury, žádné strasti
lehkost, radost, hřejivost
možná nás to může zmásti
je to zamilovanost.
Autor Ďábel sám, 23.01.2010
Přečteno 364x
Tipy 10
Poslední tipující: mkinka, Koza, šuměnka, isisleo
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Štěstí je jedno z dětí lásky, přeju Ti, ať zrodí se po boku Tvé něžné krásky.. ST

27.01.2010 18:10:00 | Koza

zamilovanosti žehnám své haleluja

26.01.2010 16:18:00 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí