Sluníčko

Sluníčko

Anotace: Jsi světlo mojí duše!

Tak jako slunce,
každý den vycházíš.
Tak jako slunce,
večer mi odcházíš.

Tvé ruce jsou jak paprsky,
vždy mě silou ochrání,
já tvá věrná slunečnice,
květy k tobě obrátím.

Zahříváš mé srdce
tím nejmocnějším plamenem.
Plamenem lásky i zlou tmu
někdy společně zaženem.

Jsi má energie,
bez které nedokáži žít.
Já každou tmavou noc
s tebou bych chtěla být.

Sluníčko moje milované
když probudím se brzy ráno
a ty ještě spíš
uvnitř srdce mi je krásno,
vždy se tak krásně přitulíš!
Autor Bereniké, 23.01.2010
Přečteno 390x
Tipy 2
Poslední tipující: PIPSQUEAK
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí