Čas a láska

Čas a láska

Anotace: .. po dlouhé době,zasněná a zamilovaná ...

Bojím se pravdy,
bojím se lží.
Bojím se faktu,
že o mě nestojí.

Čas kolem mě utíká,
nedokáže pro mě zastavit.
Chci být zase malinká,
nic o lásce nevědět.

Kde jsou, ty doby,
kdy jsem bláhově se lásce smála.
Proti lásce boty?
Kecala Lucka když o nich zpívala.

Není před ní úniku,
nebo sladkého probuzení.
Čarovný lektvar bublá v kotlíku,
časem stejně vyteče a vyšumí.

Láska a čas,
to k sobě se nehodí.
To vám poví,
mnoho titanických lodí....
Autor Dark dream, 23.01.2010
Přečteno 403x
Tipy 3
Poslední tipující: Sladkalu, Agniezka, Elisha
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí...:-))

20.02.2011 15:24:00 | Sladkalu

někdo se bojí té pravdy, že se prostě bojí milovat..či lásku přijmout..

05.04.2010 16:59:00 | Agniezka

Je to hezké, názor mám jiný - Právo veta -

31.01.2010 18:40:00 | Elisha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí