Už zase.

Už zase.

Anotace: Ono mě to jednoho dne třeba přejde.

Můžu těch básniček napsat tisíc.
A stejně venku bude pořád zima
A stejně budeš vždycky radši s nima
Trávit čas, který pro mě nemáš.
Můžu si snít o stovkách kytic
růží a šeříku a pampelišek
v očích mé přání těžko je slyšet
Hádám jen, jak musí čtenář
v zelených hloubkách umět číst,
aby tohle pochopil..
Autor Trinity666, 23.01.2010
Přečteno 299x
Tipy 3
Poslední tipující: ilona, susana načeva, Lioness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí