láska v P......

láska v P......

Anotace: zase něco o lásce

tak už mi dej svojí lásku
co koupilas jí včera prášku
v dnešní době všechno koupíš
koupíš tohle neprohloupíš

láska instantní je skvělá
vodou zalít tak se děla
zmate ti tu tvojí hlavu
zatáhne tě hned do stavu
Autor ostuda lidstva, 24.01.2010
Přečteno 340x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí