Kafe s cukrem a mlíkem

Kafe s cukrem a mlíkem

Anotace: .

Probouzím se po další
promarněný noci
piju kafe s cukrem a mlíkem,
a pomalu kouřím
(pak se zajdu vysrat),
protože musím.
Dám si sprchu a sním:
že to dneska bude lepší,
že se konečně změním.
Vylezu z vany a uvidím sám sebe
v zamlženým zrcadle.
Hned mi dojde,
že jsem to pořád jenom já,
hromádka života,
plná snů.
Autor Tecka 2, 24.01.2010
Přečteno 281x
Tipy 3
Poslední tipující: Lady Carmila- Políbená mlhou.., Agniezka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

wow...tak neobyčejně obyčejný a ...bude to znít klišovitě ale pravdivý

28.01.2010 15:44:00 | Lady Carmila- Políbená mlhou..

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí