ONA

ONA

Anotace: Básnička nebásnička.

**********************

Není sexy,
je krásná.

Není dokonalá,
je jedinečná.

Nejsem do ní zabouchnutej,
miluji ji.

Je moje a stejně moje nikdy nebude.

Je jako oheň, u kterého se chcete ohřát a spálíte se, ale tak nějak příjemně.

Kdo to je? Je to ONA.



(Pouteču, nebo poutečeš...
na rok či půl staletí,
ba možná až do smrti.
Ale ztratit se úplně? To už nejde.)
Autor JR, 24.01.2010
Přečteno 465x
Tipy 21
Poslední tipující: jitka.svobodova, la loba, ilona, B.a.r.b.a.r, WAYWARD, TetaKazi, Holis, Kapka, labuť, Psavec, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...jo ST

02.02.2010 10:05:00 | WAYWARD

Nádhera...

29.01.2010 20:35:00 | Jean89

Není sexy,je krásná
Není dokonalá,je jedinečná...krásné vyznání.To my ženy
rády posloucháme ST.

25.01.2010 07:40:00 | xoxoxo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí