První nevěra

První nevěra

Anotace: Tak tu to začalo. Amélie už začala odhalovat svou pravou tvář, ale Gérard byl vůči téhle pravdě slepý a pořád doufal, že bude líp.A vyplatilo se mu to,nebo ne?Na to si ještě počkáme :-)

Sbírka: Amélei et Gérard aneb příběh "nás" dvou

Naše cesta byla dlouhá
a někdy moc krutá.

Po měsíci lekcí a kamarádství
jsem se ji na vztah zeptal,
ani jsem nevěděl jakou odpověď bych čekal.
Řekla mi na to „ano“
a tím něco nového začalo.

Konečně jsme spolu chodili
i když se ji mé polibky stále nelíbily.
Nadále se nám kameny pod nohy valily,
protože tu byl někdo,kdo mi chtěl cestu zkřížit
a mému čerstvě šťastnému srdci ublížit.
Napadla ho jen nevěra,
aby klesla má důvěra.

Bohužel to byl krutý fakt
a Amélii ošukal jiný chlap.
zahla mi den po našem začátku v chození
a bylo ji jedno, že ji čeká někdo o našem štěstí přesvědčený.

Ten první měsíc mi hnusné věci říkala
a ze svým bývalým vedle mě flirtovala
a klidně mi i kvůli němu v náruči plakala.

(Když ti píšu, mám pocit, že to je dnes
bohužel prožívám stejný vztek i bolest,
ale bez nože a krve,
protože se mnou teď trocha štěstí hýbe)
Autor diciassette, 24.01.2010
Přečteno 373x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí