Pověz mi...

Pověz mi...

Anotace: ...

Odpověz proč ruce zebou,
když na dlaních mám tolik sněhu.
Řekni proč nesmím být s tebou
a pocítit tvou sladkou něhu.

Pověz kolik stop je na Měsíci,
jak chutná nejsladší med.
Jak probudit ze spánku spící,
co se stane za pár let.

Pověz mi můj hvězdáři,
jak sladká jsou tvoje ústa.
Kdy máš červeň ve tvářích,
proč srdce mé s tím tvým srůstá.

Povídej mi o všech tajích,
o té vášnivé říši.
Dolij touhy plný kalich,
ať vše kolem se ztiší.

Ať jenom naše srdce buší,
ať cítím tvůj rychlý dech.
Nahota ti tolik sluší,
však jak sladká je na dotek?
Autor Sýkorka07, 24.01.2010
Přečteno 526x
Tipy 12
Poslední tipující: susana načeva, Kars, Kapka, enigman, Petbab, Květka Š., Tygropes, Isquieasuus
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mě se líbí, vážně

28.01.2010 20:27:00 | Kars

Krásná

25.01.2010 15:02:00 | hypertenze

ochutnej...

25.01.2010 08:31:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí