Naše láska

Naše láska

Anotace: báseň popisující lásku od začátku do konce..

Na nebi září spousty hvězd
a já nechala se tebou svést.
Po žebříku lásky vzhůru jsme stoupali,
s vášní na sebe koukali.

Krok po kroku,
stáli jsme sobě po boku.
S láskou v srdci,
prožívali jsme krásné noci.

Naše spojená těla,
ty jsi ten koho jsem chtěla.
Lásku jsi mi daroval,
budoucnost naši růžově maloval.


Jednoho dne si se ode mě vzdálil,
a mé srdce nepříjemný pocit zalil.
Naše láska právě končí,
srdce naše navždy se loučí.

Sbohem jsi mi dal,
moji naději sebou sis vzal.
Mé oči zalité slzami,
trápím se svými chybami.

Kdysi jsi pro mě byl Bohem,
teď,ale dávám Ti sbohem.
Autor Eresiel, 24.01.2010
Přečteno 308x
Tipy 1
Poslední tipující: PANGÁSIUS
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí