Líbám Tě

Líbám Tě

Anotace: ...ty víš...

Sbírka: Byla jsem zamilovaná

...líbám tě,
můj nenahraditelný panáčku,
miláčku můj nejmilejší,
mazlíčku můj nejpřítulnější,
má jediná lásko,
mé srdce,
které by bez lásky prasklo,
fešáku můj jedinečný,
mužíčku můj nebezpečný,
má lásko nejkrásnější,
jen s tebou jsem nejš´tastnější...
Autor PrincessTerinka, 24.01.2010
Přečteno 737x
Tipy 1
Poslední tipující: Pythonissa__
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí