Setmění

Setmění

...přišlo z ničeho nic setmění,
já v hlavě své mám zatmění,
tak jako měsíc ozáří svou oblohu,
tak já na tebe přestat myslet nemohu,
lásko,
vím že to přeháním,
že malinko tě uháním,
jenomže,
já nevím,
jak jinak znát ti dát,
že jsi to jediné,
co chci si přát,
jen tvému srdci jsem nakloněna,
bez tvého obětí jsou rána má zmatená,
lásko,
jen tobě chci a smím já říct,
MILUJI TĚ, ač sám to víš...
Autor PrincessTerinka, 25.01.2010
Přečteno 421x
Tipy 2
Poslední tipující: Pythonissa__
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí