Sladká rýmovačka :)

Sladká rýmovačka :)

Anotace: Koukněte.. :)

Když myslím na lásku,
tak myslím na Tebe,
jsi moje štěstíčko,
nechám si Tě pro sebe..
Dny s Tebou jsou jedna velká básnička,
jako pusinka od mojeho zlatíčka:*
Jen s Tebou žiju,
tak jak bych měl žít,
jen s Tebou můžu svůj sen snít:*
Jen od Tebe nejsladši polibky dostávám a přitom se Ti celý oddávám.
Každý náš zážitek je naprosto úžasný,
proto je život s Tebou tak překrásný :-*
Autor Lukii, 25.01.2010
Přečteno 516x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí