Sama usínám

Sama usínám

Anotace: stýskací, na dobrou noc

Peřina po noci ztratila vůni,
neumí hladit mě po zádech,
sama jak bublinka v tůni,
lapám, ať chytím dech.
Objímám polštář a líbám sen,
co přede mnou pořád utíká,
přála bych si jedno jen,
utopit se v tvých dotykách.
A jak z dáli slyším kohouta,
vím, že spát měla bych,
zase mě tiše upoutá
tvůj hlas, co zní v závějích:
Dobrou noc beruško,
jen sladce spi,
polibek na ouško
ti hlídá sny.
Jak ty, tak já,
přání sladké noci posílám,
po vánku, po vlnách,
až k tobě do hajan.
Autor sisounek, 26.01.2010
Přečteno 397x
Tipy 5
Poslední tipující: zelená víla, eroze, WhiteSkull, PANGÁSIUS
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí