Ve větru

Ve větru

Anotace: :)

Kouřem až do oblak, chtěl bych se nést
změnit se tiše v prach a s větrem se vézt
dívát se do kraje a čechrat ti vlasy
vzpomínat na tebe na všechny ty časy.

Tiše se rozletět do světových stran
na nebe nehledět, být tu jen sám
prolítnout lesem, loukou i polem
dívat se na lásku, zžírat se bolem.

Nechat se unášet věčností času
dívat se na tebe na tvoji krásu
vzpomínat na nebe, které jsme měli
lásko má chybíš mi a to je celý.
Autor Ďábel sám, 26.01.2010
Přečteno 368x
Tipy 10
Poslední tipující: mkinka, Bíša, isisleo, Koza, harmony, rezina
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Silné a citlivé.

20.03.2024 20:24:25 | mkinka

Proměň se ve vítr a proleť jí tělem, zůstaň v ní napořád, celý v těle celém... ST

27.01.2010 18:06:00 | Koza

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí