Hvězda přání

Hvězda přání

Anotace: Kéž by mi ho splnila...

Nebeská hvězdo - hvězdo spanilá,
přání prý plnit dovedeš.
Spoj dvě srdce čistá a nevinná,
dřív než s jiným ji k oltáři povedeš.

Nebeská hvězdo - hvězdo nejjasnější,
touhu srdce mého znáš.
Tu touhu nejtajnější,
co uskutečnit jen ty moc máš.

Nebeská hvězdo - hvězdo zářící,
přání prosím splň mi co v srdci mám.
Ať úsměv mi zahraje na líci,
když s láskou mou se dohromady dám.
Autor Lachailla, 26.01.2010
Přečteno 634x
Tipy 19
Poslední tipující: Poustevníček, Zorenka Ježková, JohnyD., Sisinka, Láďa, Lady L, hostmen, harmony, enigman, hašlerka, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkná:-)

23.05.2010 20:04:00 | Sisinka

Chloe, Chloe...kde jsem toto jméno už slyšel?

06.03.2010 20:56:00 | Láďa

někdy netušíme, co si zavaříme,
když přání máme veliké

06.03.2010 00:21:00 | Lady L

kdo věří najde...

27.01.2010 00:50:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí