bolest

bolest

Anotace: ...

ač oči zavírám
z tmy stále se noří.
proč slzy utírat,
když stále se tvoří.


vzpomínky rvou,srdce křičí.
vzpomínky mi drahé,
teď jenom mě zničí.


kam úsměv tvůj zmizel,
kdo hladí tvou tvář,
proč,už ve tmě nevidim,
tu sluneční zář.
Autor tomuii, 26.01.2010
Přečteno 319x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí