Proč?

Proč?

Anotace: proč ne ? proč jo ?

proč bych měl chodit
když můžu lítat
a s někým chodit
stačí jen svlíkat

proč nemít volnost
co tě nenutí
mám rád svou lenost
žádný upnutí

proč nebýt šašek
co se tu směje
ve světě lásek
slečna se chvěje

však chtěla si hrát
s tím který je hráč
on může se smát
prej že je jen sráč

vypadá to tak
však je to jinak
ci je to jen tlak
čekat na omak
Autor ostuda lidstva, 26.01.2010
Přečteno 305x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí