sinusodia

sinusodia

Anotace: jednou tak po druhý onak

moje nálady sou jako sinusoida
sem nehorázně náladovej jak kunda
jednou se směju a mívám se tak skvěle
ale pak najednou jako bych byl v jiným těle

změna je život a život je píča
občas mě okouzlí i náka číča
někdy na chvíli někdy na dlouho
dělej si se mnou co chceš má touho

jo už sem prostě asi takovej
jednou takovej po druhým makovej
tak nepochopitelná a neodhadnutelný
po druhý to nebudu jako předtím stejný
Autor ostuda lidstva, 26.01.2010
Přečteno 472x
Tipy 1
Poslední tipující: Pythonissa__
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí