Vánek duší listonoš

Vánek duší listonoš

Anotace: :)

Vítr kvapem bezelstným
přináší mi pozdravy
po zemi se šourá stín
ničí moje představy
Snad najdu dopis od tebe
v uličce naší lásky
a náruč která nezebe
a netvoří mi vrásky.
Chci jemně vánek pohladit
a políbit ho dechem
na tvou vlnu naladit
a vyložit ho mechem.
Až přiště sedneš na louku
kde vítr sedlá květy
jen větrem trochu nakouknu
do stínu siluety.
Tvé poselství se nese
jak pyl na jarním nebi
srdce mé se třese
přijde to včas? Nevím.
Stmívá se a já tu chřadnu
stíny mizí v temnotě
na zem tady asi padnu
sám tu o samotě.
Autor Ďábel sám, 27.01.2010
Přečteno 292x
Tipy 19
Poslední tipující: mkinka, Bíša, CRASH, labuť, zenge, Holis, Psavec, aniger, isisleo, hanele m., ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dopisy jak blízké téma a citlivé.

20.03.2024 19:57:02 | mkinka

děkuji za všechny komentáře

20.03.2024 20:12:08 | Ďábel sám

Rádo se děje, hlavně, že máš radost

20.03.2024 20:14:18 | mkinka

velmi povedené :-) *

28.01.2010 10:16:00 | CRASH

Nejsi sám, máš svoje verše a jsem si jistá, že už teď se někde za rohem na Tebe ta pravá láska třese.. ST

27.01.2010 18:03:00 | Koza

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí