Start

Start

Anotace: Na každého občas přijde ta chvíle, kdy se prostě musí ohlédnout přes rameno, aby viděl jakou spošť po sobě zanechal. Některé večery jsou zkrátka jako dělané ke vzpomínání, k velkým a radikálním koncům, rozhodnutím,... Stejně tak byl i ten dnešní...

Co neměls, nemohls mi dát.
Já vím.
Nezbývá, než se ptát.
S kým?

Kolik času,
pro krásu
minulo?

Kolik duší,
kdo tuší,
splynulo?

Jen naše cesty
si cestu nevyklestí.

Byls dokonalým mužem.
Co zmůžem
v boji
proti času stroji?

Byls nádherná chyba,
stařena, co se shýbá
pro ztracené mládí.
Tiše zemřít v stáří.

Byls mým prvním tancem,
skutečným znalcem,
já malíčkem, ty palcem.

Byls polibkem i nocí.
Má duše bez pomoci
hledá útěchu
v tichém útěku.

Dva pomyslný mosty,
říkám to postý.
V tobě hledám celej svět.
Připravit ke startu, pozor, TEĎ!
Autor Tere.SKA, 27.01.2010
Přečteno 296x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí